Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Örnsköldsvik

Vårt uppdrag är helt enkelt att vara en resurs för de anhöriga i samband med begravningen. Vi står till tjänst med en mängd tjänster, såväl det praktiska som det juridiska. Allt vi gör sker dock på de anhörigas uppdrag.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Örnsköldsvik.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Begravningar

Hos oss får du hjälp att arrangera en begravning helt efter din familjs religion eller tradition. Det vanligaste är begravningar inom Svenska kyrkan, men vi ordnar begravningar inom alla religioner, såväl som borgerliga ceremonier.

Familjejuridik

Det kan ibland uppstå trassliga härvor efter ett dödsfall. Med dagens familjekonstellationer kan det vara svårt att veta vem som ärver vad, och vad som händer med den avlidnes tillgångar och egendomar. Vi hjälper gärna till i frågor runt t.ex. testamenten, arv och bouppteckningar.

Representant vid ceremonin

Vid begravningsceremonin vill man som anhörig inte fungera som en funktionär – man vill kunna delta i ceremonin på ett värdigt sätt och sörja i lugn och ro. Därför kan vi ha en representant på plats som tar emot begravningsgästerna och hjälper dem tillrätta, delar ut begravningsprogram och finns med under hela ceremonin för att se till att allt löper smidigt.

Övriga tjänster

Utöver ovanstående kan vi ta hand om vad du än vill ha hjälp med. Vi kan åta oss transporter, hjälp att arrangera minnesstund (med eller utan catering), val av kista, urna och gravsten, personligt avsked före ceremonin, olika beställningar och bokningar, utformning av inbjudningar, dödsannonser och tackkort, och mycket annat.

Kyrkor, kapell och begravningsplatser i Örnsköldsvik.

Den största kyrkan i Örnsköldsvik är Örnsköldsviks kyrka, som rymmer 600 personer. Men det finns fler vackra kyrkor och kapell i staden. Här nedan kan du se ett urval av dessa.

Kyrkor i Örnsköldsvik

Örnsköldsviks kyrka, Arnäskyrkan, Själevadskyrkan Gullängets kyrka, Hållängets kyrka, Björna kyrka, Grundsunda kyrka, Mo kyrka, Sidensjö kyrka och Nätra kyrka.

Begravningskapell i Örnsköldsvik

Duvans kapell, Gravkapellet Skorped, Grundsunda kapell, Kärlekens kapell, Ljusets kapell, Sidensjö kapell och Uppståndelsekapellet.

Begravningsplatser i Örnsköldsvik

Arnäs kyrkogård, Gamla kyrkogården, Norra kyrkogården, Sidensjö kyrkogård, Själevad kyrkogård, Skorped kyrkogård och Mo kyrkogård.

Author photo
Sven
Skribent
Sven har flera års erfarenhet av att arbeta som skribent och är numera är ansvarig för innehållet på denna webbplats.